söndag 22 juni 2008

Städat!!

Tänkte passa på att uppdatera lite om helgen innan det blir tv och jordgubbar med glass.... mumma :)

Fredagn blev hur lyckad som hellst. åt så man kunde spricka i vanlig ordning. Efter att vi ätit mat och sen tårta så hade de större barnen ordnat tipspromenad i trädgården. jag kom 3 :a :) nöjd :) fick till och med ett diplom
(johnni va inte lika nöjd) haha
sen så satt vi ute och töla, tiden gick så himla fort, fick Melwin i säng vid 21.30. la honom i syrrans extrarum, och det va inte så lätt att få han och sova eftersom jag låg brevid. han är ju inte riktigt van det men tillslut så gav han upp och somnade, sov hela tiden trots att det var SÅ mycket väsen utanför.
blev i alla fall lekar på kvällen, hann bara med en . kasta stövel (se bild) var skit svårt, skulle kasta den mellan benen bakåt också skulle den upp och fram igen... hmmm. lite komplicerat det där.
min åkte i alla fall rätt in i väggen bakom.. haha...
sen blev det grillning... gott men var inte så hungrig somjag trodde jag skulle bli... sen så drog Sandra fram gitarren, också hade vi lite allsång... mycket roligt och uppskattat :)
vid 01.30 började vi tänka på refrängenm la över Melwin till kärran.. vaknade inte som tur var sen drog vi iväg hemmåt, han vaknade efter vägen så det fick bli en halv vällingflaska när vi kom hem, somnade som en stock sen... vi med kan jag lova. vaknade igen vid 08, då blev det välling igen, somnade om och vaknade 11... hur gött som helst.
blev en promenad till syrran för att hämta bilen, sen grejade vi lite i trädgården, johnni började att borra hål till altanen som vi ska dra igång med nu... äntligen, Hneka och Susanne kom förbi, blev lite mat från pizzerian.
på kvällen kom det besök från Sunne... patrik och carina. grillade i våran nya grill som vi köpte för 1 år sen... bättre sent än aldrig,
så det blev sent igår med fast då kom melwin i säng i tid i alla fall, ändå sov han till 10 idag...
riktig sömntuta vi har...
svärmor och svärfar har varit här, bjöd dom på lunch.. och nu så är Hannah här syrrans barn), ska sova här tills imorgon...

lite uppdatering blev det i alla fall. nu blir det jordgubbar :)


Melwin sitter i trappen

JOhnni ska kasta iväg stöveln


för mig gick det inte lika bra

Sandra sjunger för oss :)



kärleksparet :)



















Inga kommentarer: