lördag 2 maj 2009

trött. trött, trött

ja, idag är jag väldigt trött, blev sent igår och upp tidigt imorse för att jobba. suck borde vara van vid det hät laget.

I onsdags så blev det i alla fall en tur till Mariebergskogen, duggade lite lätt till en början men sen blev det fint väder. Nina och jesper var med såklart också kom Wallan och Jesper, de lekte i lekparken och sen kollade vi in alla djuren, Melwin tyckte att det var jätte kul trots att han inte var så jätte pigg, efter det så åkte vi alla till shell och åt glass och tölade lite med Håkan som jobbade, även Sus jobbade.
på natten så kom Håkan (jobbade till 03) och sov hos mig eftersom jag jobbade dagen på torsdag och Melwin var intem pigg nog för dagis, melwin var såklart vaken när jag gick men han hade somnat om sen, mamma kom vid 07 och tog över så Håkan fick åka och Jobba, Melwin den lilla grabben sov till halv tio, det behövdes antagligen.
Johnni kom ju och hämtade Melwin på fm så när jag kom ehm från jobbet så var man helt själv på valborgsmässoafton.
fast innan jag åkte hem så var planen att nina och jag skulle ta en promenad på skutberget, men efter att ha irrat runt lite så bestämde vi oss för att lägga oss på klipporna och sola, inte dumt det heller, jag tog min promenad runt Kil när jag kom hem.
på kvällen så åkte jag till Patirk och Carina och töla en stund, sen åkte jag hem till Håkan, blev en lugn kväll i alla fall.

Igår så var jag ledig så vi fick sovmorgon och frukost i lugn och ro innan vi åkte till lokalen och han skulle greja med bilar, eftersom jag inte hade något anant för mig så var jag där hela tiden, solade utanför en stund men sen hjälpte jag till att städa och tvätta ur 2 bilar som han ska sälja, så lite nytta gjorde jag i alla fall.
på kvällen när allt var färdigt så åkte vi hem till Håkan och åt mat, wallan kom ju självklart, han var hungrig, sen blev det även en film och tog det bara lugnt.

Idag så är det planerat för fest i alla fall men vet inte vart, det får vi se sen, nu hade jag i alla fall tänkt att äta lunch.

ha de

Inga kommentarer: