onsdag 12 september 2012

Löp och lek

Idag var det jobb på csk och en bra dag helt enkelt ;) Urban ringde och frågade om han fick hämta Melwin på dagis så han kunde följa med hem och leka med tvinsen och självklart fick han det så när jag kom hem efter jobbet åkte jag och hämtade Håkan så åkte vi och solade... all sol man inte fick under sommaren och det var ju en hel del man missade känns det som... sen blev det att byta om när melwin kom för att åka upp till sisu på löp och lek.
Nu sover han och jag kollar på dallas, vilket skit men men, Håkan är på match och annars blir det bara film ikväll innan det är dags att jobba imorgon igen.
ska bli så gött och va ledig hela helgen inkl fredag ;)

imorgon är det Föräldramöte på Melwins dagis och eftersom Håkan också ska på föräldramöte samma tid fast i Karlstad så har jag ringt hit mamma så hon får mysa lite med Melwin ;)
På fredag så kommer nog tvinsen hit och övernattar som det ser ut nu, dom åker ju till Turkiet i 2 veckor så då får dom inte träffa varann på jätte länge. Söndag blir det dop i Grums för KG och Emelies lilla Freja så då får vi bege oss dit.

Här kommer lite bilder från orienteringen idag uppe på sisu och även vårat altanbygge som börjar ta form och självklart våra goa katter som ligger och kramar varann






Inga kommentarer: