torsdag 9 maj 2013

övernattning

I helgen som var så har vi shoppat och målat som galningar, fick min efterlängtade vårjacka när vi var i charlottenbergs köpcentrum och även nya träningskläder till oss båda och lite nytt till Melwin. Fick även en stor beställning av svärmor på choklad från Norge så vi åkte över till kongsvinger och köpte massvis med choklad, även Håkan köpte med sina favoriter och även till Emil och joanna. 
Söndagen så började vi måla halv elva på fm och slutade halv åtta på kvällen med en timmes rast då vi hann med att köpa mer färg och få i oss lite mat. Men fint blir det men det är många strykningar kvar.

Igår var även Melwin med och hjälpte till att måla,  vilket team work :))

Igår kom det två tjejer på övernattning i två nätter medans deras mor och far har lite egentid i ullared, eftersom dagis var stängt idag och en röd dag i morgon så erbjöd vi att dom kunde vara hos oss istället och Melwin blev överlycklig såklart.  ;))

Idag tog H lite ledigt på fm så vi packade in oss i bilen med lite fika och landade på mariebergsskogen.  Varmt väder trots att solen knappt var framme och tur hade vi då det började regna nör vi åkte hemåt,  man ska ju ha tur ibland också.









Inga kommentarer: