tisdag 1 oktober 2013

då var det dags....

För en uppdatering,  det var ju inte igår. 

Börjar med Turkiet: en helt underbar.  När vi flög från Karlstad så var Marita och Urban m.barn och Abbe och Stefan m.barn så vi var ett stort gäng. Min syrra stannar bara en vecka men Håkans syrra stannar som vi gör i två veckor. 
Första veckan var det i stort sett bara bad som gällde för hela slanten. . Promenader på shopping gatorna på kvällen efter underhållning på hotellet där Lollo och Bernie ägde ;)

Skönt med inklusive så melwin bara kunde gå och hämta sig det han ville ha att äta och han provade mycket olika mat rätter faktiskt. .. tror man ska äta ihjäl sig med alla olika typer av efterrätter som ser så gott ut, dock smakar mycket lika men ner går det... man är ju inte proffs för inget ;))

Tonåringarna som var med Julia,  christer och Hannah var super goa med barnen,  lekte och härjade med även spelade kort och tog det lungt i skuggan med dom.  
Det blev tomt när dom åkte mrn skönt ändå att vi skulle stanna en vecka till. .. underbart. .
Då fick även Melwin,  Amanda och Lovisa upp ögonen för lollo o bernie klubben där dom visade film, kunde pyssla och måla,  bli ansiktmålade och mycket mer. Super go personal.
Skönt för dom att komma undan solen också,  allt i området låg bra så ena poolen låg jätte när lollo och bernie huset så det var praktiskt. 

Hade en underbar semester och shoppat fick vi också, melwin fick massor och så köpte vi med lite kläder till Emil och Joanna också... shopping är kul det, pruta också när man väl kommit in i det då är det roligt. .. 


Några av alla bilder






















Inga kommentarer: