måndag 12 augusti 2013

uppdatering

Tiden går så fort ibland, mycket har hänt. 
Nu närmast så är världen så snedvriden.  Varför har det helt plötsligt blivit så vanligt att man dödar dom man känner,  att det verkar som om det är okej att göra så? Är det en brist hos polisen? PPsykvården?  Eller bara att sunt förnuft får man inte lära sig längre? Vart någonstans går det fel? Det kan man fråga sig.?? 
Sänder en tanke till jens janzons vänner och familj. R.I.P


Nu är det sista dagen sen ska M till pappa igen, det går så fort. I onsdags så var det dags för inskolning och första dagen på nya skolan.  Spännande.  Jag var med de två timmarna vi var där, fick vara med och äta också. .. det gick super bra så jag frågade om han ville vara själv de tre timmarna på torsdagen och ja det var inga problem och nu är det som han har varit där jätte länge.  Fröknarna sa också det att han kändes redan som hemma ;))
Skönt det.
Vi har hunnit med att bada,  leka, fotbollsträning, marten, bjudit marita med familjen på tacos och Håkan har även tillbringat någon timme på akuten med Emil som gjorde en rejäl vurpa på cykeln och fick sy några stygn. ..  igår isolerade vi färdigt taket på terrassen och till våran förskräckelse så upptäckte vi efter alla skyfall som varit så måste vi byta hela j***a hustaket, regnar in i köket och i Joannas sovrum så Håkan fick klättra in i taket och fixa så vi klarar oss så länge. .. fy vad töligt :(( pengarna flyger förbi oss







Inga kommentarer: