måndag 22 juli 2013

Strömstad, Kosteröarna och vattenfestivalen

Det har hunnits med en hel del under veckan som varit.  Har varit
på camping i strömstad, marita och urban med barn har varit med och även Emilboch hans Ninni. De tre små har ju självklart åkt med oss i husbilen så Emil och Ninni fick åka med Marita och Urban.
Haft underbara dagar med kanonväder. Tog även färgan över till koster och hyrde cyklar och utforska ön lite, blev bad i havet vilket inte direkt var någon njutning direkt,  kallt som bara den men ett dopp fick det bli. 
Barnen hade fullt sjå att tömma stranden och havet på snäckor så dom hade att göra ;))
Kommer definitivt att bli fler turer med husbilen.  Är att semestra på ett annat sätt än bara flyga utomlands.  
Bara nyttigt för Melwin också att veta att det faktiskt är semester även om man inte åker utomlands.  Just nu har det ifrågasatts om vi hsr semester?  Men vi är ju inte utomlands?  Det får det bli ändring på haha ;)

Fredagen åkte vi och hälsade på Carina och barnen,  svängde förbi mamma också som påminnde mig om kalas för Hannah och det var ju tur för det hade jag tvär glömt. 


Igår hade vi en lugn dag hemma, Melwin badade och lekte om vartannat för varmt var det.
Sen skjutsade jag upp honom till mamma för en övernattning ocj det var säkert ett år sen han sov där så han såg verkligen fram emot det. Vi packade husbilen och åkte till syrran för en utgång ner till vatten festivalen i kil.  Blev en lyckad kväll, mådde dock inte så bra idag och man kommer ihåg varför man inte dricker så mycket så ofta längre. 
Mamma kom med barnen vid ett (Oskar och ebba hade också sovit där)
Och dom badade och vi låg i solen vilket känns nu...

Som vanligt går det i ett, finns alltid något att göra,  nu ikväll har vi sågat och målat brädorna för att få upp skjut fönster partierna 


Bilder från strömstad











Inga kommentarer: