tisdag 30 juli 2013

Kalasat

Här har det varit kalas i dagarna två. Igår morse bakade vi färdigt tårtorna och åkte ner till Hyn där vi hade bestämt att kalaset skulle vara.  Ostadigt väder men inte en regndroppe under hela kalaset så vi hade tur. Som vanligt när min släkt kommer så är det fullt ös och massa barn, även Håkans släkt sida var med. 9 barn som badade och hade vatten ballong krig och de röjde järnet ;))) så ska det vara på kalas. 
Han var super nöjd med sina presenter.  På morgonen hade vi lite mys frukost ute på altanen och där fick han presenterna från oss. 
 Efter kalaset åkte vi till bamboo och åt mat, joanna och mattis var också med, även på Melwins kalas,  kul ;))

Imorse så åkte jag och Melwin in till k-d för att köpa upp sina pengar han fick i födelsedag present.  Blev en supersnygg skateboard och andra leksaker han omsorgsfullt valde haha
Inte lätt att bestämma sig när man vill ha allt ;))

Tyvärr åkte han hem till sin pappa så han fick inte vara med på Emils kalas. .. tråkigt men orkar inte bråka men då vet man ju vart ribban är lagd,  Emil är ju brorsan hans som vi alla här ser det... plast eller inte. ..

Efter kalaset slängde vi oss i bilen för att hinna till ikea och köpa en ny byrå till sovrummet,  lite trött på den gamla. 
Efter den vart ihopskruvad kom Räka m fam förbi så det fick bli ett kvällsdopp i skivtjärn... gött.

Lite bilder från kalaset



Frukost och presenter

Kalaset


Mer presenter


Vatten krig


Avslutas på Bamboo


Inga kommentarer: