söndag 28 juli 2013

I like it

Just nu är jag väldigt nöjd med mitt liv och bara älskar allt som det är just nu ;))
Under veckan har det varit lek med tvinsen och även grannen, varit på stranden på både kvällsdopp och under dagen. Hunnit med mat på bamboo och fått in skjutfönstren på altanen... sååå nöjd och bättre kommer det bli ;)

Igår var vi till frykenbaden och mötte upp Helene och Moa där för lite bad och slapp vid stranden... gött å få töla av sig lite också.  Sen när vi kom hem så packde vi husbilen och pkte till Urban och Maritas sommarstuga vid blysjön... inte långt att åka men väldigt praktiskt att ha huset med sig och barnen ska ju självklart sova i den, inget att diskutera ens ;)
Har haft det så skönt, barnen har lekt, varit nere vid deras brygga och badat både kvällsdopp och direkt på morgonen,  härligt bädet att bara sitta där på klipporna och njuta, det är semester de.. att inte ha ett dugg koll på vad klockan är utan bara göra precis det man känner för. . Imorse badade vi direkt och sen åt vi frukost vid 12 men vad gör det? ?? Inget ;))) 
Ocj vilken nostalgi nu ikväll innan vi åkte hem... tvätta håret i sjön.. har jag inte gjort sen jag var liten ;)
Melwin har simmat som bara den,  och hela tiden ville han träna och tjejerna som är väldigt bra på simning har hjälpt och peppat honom, kul å se att han vill lära sig, precis som mef slalomen,  en vilja av stål och det kan behövas ibland. 

Nu har jag och Håkan bakat tårtan,  pizzabullar och silviakaka och förberett det mesta för melwins kalas imorgon. 


Kvällsarbete på altanen


Lek vid sstranden 

Favvo frukost


Mys vid blysjön


Inga kommentarer: