måndag 21 april 2014

lovely

Mycket som är lovely just nu ;) 
Varit och handlat möblerna till baksidan och vi är verkligen nöjda med vårat uterum, har kört upp husbilen till Marita och urbans sommarstuga då dom ska bo i den under lovet eftersom renovering pågår i stugan, melwin blev dock lite besviken att inte vi skulle sova i den också men vi får vänta till sommaren,  då blir det några turer med den ;)

Snart är denna påskhelg förbi men vi har hunnit med en hel del, på fredagen hämtade vi Melwin hos hans pappa för att åka till mamma och pappa på mat då min syster med barn från Stockholm var på besök... trevligt,  sen åkte vi vidare upp till stugan till M & U för Melwin hade målat påskbrev till tjejerna som han lagt godis i ; ) sen raka vägen till grums för nu ska Melwin vara där under lovet.

På kvällen på fredag kom Nina och Johan och det blev lite drinkar och töl och det slutade med en go bakfylla dagen efter ; ( 
Åkte i alla fall upp till mor och far för påsklunch som verkligen var supergo... tur Erika fixat lite extra gött. ..
hem för att se en värdelös hockey match med wallan och Malin...

idag sov vi ut och vaknade till ett superväder ännu bättre än igår. .. vi har passat på att grejja ute, Håkan, Emil och Tobbe har gjort iordning början på parkeringen och jag har städat garaget och eldat för fullt i badtunnan så efter en god grillning på altanen blev det ett välförtjänt bad i tunnan ;)
Super. 


oj glömde ju helt bort att vi förra helgen var bjudna på 30-års fest Andreas som inte visste något faktiskt, hade lite förfest här innan och det blev en lyckad kväll med myyycket dans, det gillar vi, dock mindre roligt dagen efter... melwin sov hos mormor och det var han super nöjd med eftersom det inte händer värst många gånger att han sover borta.


Snygg påskgubbe







Inga kommentarer: