tisdag 2 april 2013

Soool

Man blir faktiskt mycket piggare och på bättre humör när solen skiner och det börjar bli varmt ute...äntligen och som man har väntat... nu får det gärna vara plusgrader dygnet runt, vi har massor av målning att göra utvändigt på huset.
På Lördagen så åkte vi till stan en sväng, Joanna och mattis var kort i taket vakna så dom hängde på. Blev lite nya plädar till soffan och arbetsskor till H och arbetsbyxor till Joanna. Fick ju även med oss mat såklart... förvinner i ett nafs hemma hos oss... fast inte så konstigt med så många magar att mätta.
Blev några timmars jobb på macken innan vi tog en promenad upp till svärföräldrarna på påskmiddag, så gott och till våran förtjusining så hade hon gjort riskräm med sause.... SÅ gott, hon brukar bara göra det till jul men hon vet hur mycket vi tycker om det och uppskattat är det, fick även med oss hem... mumma.
Promenad hem och sen in till stan för lite egentid i form av bio Johan Falk... och vilken bra film. verkligen sevärd om man sett de andra filmerna... ibland kan svensk film vara bra.

Söndagen blev det inste så mycket mer än jobb för min del och när jag kom hem så väntade middag, potatisgratäng och fläskfile, inte så dumt efter en dag på jobbet.

Igår så öppnade jag macken och jobbade till 14, sen hem för att det var tänkt att grejja lite... fast vi blev sittandes i en varsin solstol och drömde oss bort :)) så vaermt och gött. men sen fick det bli ett ryck, åkte till Hyn och hämtade lite ved till badtunnan som H har städat ur. Och sen började vi att isolera på altanen, katterna tyckte det var bra att vi va ute för då kunde dom passa på att utforska tomten lite mer än dom vågat innan, fast hustaket har Lovis kollat in i alla fall för där är hon och går...
Framåt kvällen så tog vi en liten promenad och avslutade den på altans steakhouse.
Helt ok helg... men en fattas och det märks ;(











Inga kommentarer: